Menu Sluiten

Over mij

Ik ben Christl, gehuwd, mama van twee dochters en woonachtig te Godsheide. 

Na het behalen van een diploma bachelor verpleegkunde en master in de medische en sociale wetenschappen werkte ik een aantal jaren op intensieve zorgen en ging ik tot januari 2022 aan de slag als lector verpleegkunde aan de Hogeschool.

Door mijn passie in de heelkunde,  heb ik mij verder gespecialiseerd in de wondzorg en behaalde in 2014 mijn postgraduaat wondzorg. Hierna ging ik deeltijds aan de slag in het wondzorgcentrum als wondzorgpecialist en doceerde ik verder de lessen heelkunde en wondzorg aan de Hogeschool.

Bij het verzorgen van voetwonden, zag ik dat deze vaak veroorzaakt werden door voet- en/of nagelproblemen. Om ook hier de nodige kennis en vaardigheden rond te ontwikkelen volgde ik de opleiding gespecialiseerde pedicure. Mijn passie werd een hobby en van mijn hobby heb ik uiteindelijk mijn beroep gemaakt! Eelt, eeltpitten, kloven, ingegroeide nagels, schimmelnagels, kleine wonden, grote wonden,…. voor mij telkens een nieuwe uitdaging!

Met eigentijdse technieken, moderne apparatuur en doeltreffende verzorgingsproducten streef ik naar een zo goed en langdurig mogelijk resultaat. Efficiëntie, hygiëne en comfort zullen hierbij steeds centraal staan. Dus … tot binnenkort! 

Groetjes 

Christl Vrolix

 

Ben je op zoek naar een goede voetverzorging, een oplossing voor een voet- of nagelprobleem of heb je nood aan wondadvies op maat, dan ben je bij Pedis aan het juiste adres.